'NEDOLŽEN' SPOR JE DOSEGEL NEPRIČAKOVANE RAZSEŽNOSTI: Nasilna družina potrkala na vrata ter pretepla in okradla zakonca

Kronika

V sredo zjutraj so tržaški policisti aretirali očeta, mater in hčer. Vsi so osumljeni kraje in povzročitve hudih telesnih poškodb. Aretirali so še četrto osebo, in sicer zaradi posesti kokaina z namenom nadaljnjega preprodajanja.

Aretirani so bili zaradi dogodka, ki se je zgodil avgusta v nekem lokalu v Ulici Grego v Naselju sv. Sergija. Dva para sta se sprla zaradi motečega psa. Med prerivanjem je eden od vpletenih z velikim kozarcem za pivo razbil vetrobransko steklo avtomobila, piše portal Triestecafe.

Na kraj so prišli policisti, ki so pomirili strasti, a je spor nato dosegel nepričakovane razsežnosti. Naslednje jutro je namreč na dom enega izmed parov, ki je bil vpleten v spor, prišla celotna družina drugega para: oče, mati, hči in sin. Mati in hči sta napadli in pretepli žensko, ki jim je odprla vrata, oče in sin pa sta pretepla njenega moža. Zakonca sta končala v bolnišnici, kjer so jima zdravniki izrekli po 30 dni prognoze zaradi zlomov in poškodb.

Zakonca sta ob prihodu domov ugotovila, da sta iz predala v stanovanju izginila gotovina in zapestnica. Stanovanje je bilo umazano od krvi in v popolnem razsulu.

Nasilno družino sta prijavila policiji. Sodnik je za očeta, mater in hčer, glede na to, da so že stari znanci policije in da so bili v incidentu še posebej nasilni, odredil pripor.

Med hišno preiskavo pri obtoženi hčerki pa so policisti aretirali še enega moškega, pri katerem so našli kokain in je obstaja utemeljen sum, da ga bo preprodajal, pri njenih starših pa so zasegli tri zabojčke z marihuano, še poroča tržaški portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija