POTEM KO SE JE SLEKEL NA PLAŽI IN OTIPAVAL SPOLOVILO: Ukrajinca v Trstu izgnali iz države

Trst

Urad za priseljevanje tržaške kvesture je odredil izgon za 32-letnega ukrajinskega državljana, ki je z nasilnim obnašanjem povzročal sive lase tamkajšnjim občanom, poroča Primorski dnevnik. Moški je namreč večkrat v pijan nadlegoval in napadel osebe, tudi svojce in živali ter se upiral policistom. 

Ukrajinca so večkrat prijavili zaradi opolzkih dejanj, ki jih je storil na tržaškem mestnem nabrežju in na območjih, kjer se običajno zadržujejo mladoletni, piše časnik. Spomnimo, da se je 24. julija v Barkovljah slekel do golega in si pred prisotnimi otipaval spolovilo.

Po navedbah časnika je v času najbolj akutne faze pandemije virusa covid-19 tudi večkrat kršil varnostna določila in omejitve.

32-letnika so zaradi njegovih dejanj odpeljali v najbližji center za začasno bivanje in repatriacijo, od tam pa ga bodo izgnali v njegovo državo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  07 .08. 2020 ob  15: 37
Edini pravilen ukrep. Osebe z nepočiščenim podstrešjem se nahajajo prav povsod. Dovolj jih imamo tudi pri nas. In če smo za svoje dolžni ustrezno poskrbeti, saj so pač naši ljudje, res ni naša odgovornost skrbeti še za tujce s takšnimi težavami. Po čim krajši poti nazaj, od koder so prišli! Naj jim tam nudijo, kar te osebe potrebujejo.