NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI ABBAZIE DENTAL V KOPRU: Prvih sto obiskovalcev bo v soboto prejelo darilni bon v vrednosti 80 evrov!

Koper

Ne zamudite brezplačne priložnosti, ki vam jo bo v soboto v koprskem nakupovalnem centru ponudila zobna klinika Abbazia Dental. Poleg svetovanja in nudenja pomoči bo na stojnici obiskovalcem podarila kar 100 darilnih bonov, lahko pa si boste brezplačno izmerili tudi točno barvo vaših zob. Pozabili niso niti na praznike, saj na svojem Facebook profilu pripravljajo božično nagradno igro.

V Park Centru Koper bo v soboto od 9. ure dalje imela svojo predstavitveno stojnico zobna klinika Abbazia Dental, ki se ponaša s kvalitetnimi in strokovnimi zobozdravstvenimi storitvami. Dentalni tehnik Hrvoje Manola, eden najbolj uspešnih na Hrvaškem, in doktorica dentalne medicine Mia Maroević bosta obiskovalcem nudila pomoč in nasvete za lepši nasmeh, s pomočjo naprave za merjenje pa si bodo lahko brezplačno izmerili tudi točno barvo zob.

Na stojnici Abbazie Dental bodo poskrbeli tudi za praznično vzdušje in obiskovalce obdarili. Prvih sto jih bo prejelo darilni bon za brezplačen pregled in čiščenje zobnega kamna v vrednosti 80 evrov, zato v soboto nikar ne odlašajte z obiskom njihove stojnice. Poleg tega se lahko potegujete za še eno njihovo darilo, saj bodo nekaj dni pred božičem na njihovem Facebook profilu objavili nagradno igro.

V Park Centru Koper boste tako lahko spoznali kliniko Abbazia Dental, ki ima v Pobrih nad Opatijo prekrasen pogled na Kvarnerski zaliv. Pacientom nudijo enako paleto uslug kot v kateri koli drugi stomatološki ordinaciji: od splošne zobozdravniške oskrbe in preventive do estetske in funkcijske protetike, protetike in parodontologije do t. i. funkcijske terapije TMD, ki lahko pomaga odpraviti dentalne vzroke za dolgotrajne glavobole, ter preventive za športnike. K njim prihajajo pacienti iz Slovenije, Italije, pa tudi Avstrije, Nemčije in celo iz Velike Britanije. O njihovem zadovoljstvu najbolje govorijo prekrasni nasmehi.

Njihova ordinacija se lahko pohvali z uporabo najboljših materialov. Tehniki za zobno protetiko zobe izdelujejo iz kovine in keramike, cirkonija in keramike ali samo iz keramike. V Abbazii Dental pa se ne ukvarjajo samo s protetiko, mostički, kronami in zobnimi luskami, nudijo namreč tudi lepotne popravke z vbrizgavanjem Allergan Juvederm Dermalnih polnil in Vistabel botoxa, kot tudi blefaroplastiko, ki jih opravlja doktor specialist maksilofacialne kirurgije. 

Deli novico: