SUPER KVALITETA ZA DOSTOPNO CENO: Zobna klinika, kjer za najboljše ne boste niti čakali

Istra

Ob misli na zobozdravnika številni pomislijo na mučno sedenje v čakalnici in neprijetne zvoke svedra, a izkušnja je lahko popolnoma drugačna. V kliniki Abbazia Dental s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv vas ne bodo pustili čakati, lahko boste celo edini pacient v celem dnevu. Njihovo vodilo je namreč "kvaliteta pred kvantiteto", usluga, ki jo želijo nuditi pacientu, pa popoln nasmeh. Lastnik Hrvoje Manola, ki smo ga že predstavili tukaj, je v Pobrih nad Opatijo združil stomatološke usluge z zobotehničnim laboratorijem, kar je garancija za vrhunske storitve.

Manola je kot zobni tehnik 20 let nabiral izkušnje, preden se je pred letom dni odločil za lastno prakso. V svoji ordinaciji je zaposlil stomatologinjo, sam pa je neposredno vključen v vse postopke obravnave pacienta. "Bistvena prednost naše klinike je bližina zobotehničnega laboratorija, saj lahko stomatolog in zobni tehnik nenehno sodelujeta. Sam lahko nekatere svari vidim bolje, predlagam primerno barvo, postavitev, da se kar najbolje približamo pacientovim potrebam in željam."

Brez čakanja, pacentu na voljo tudi za ves dan

Abbazia Dental, od ponedeljka do petka: 8.00 do 16.00, kontakt: +385 (0) 98 675 084info@abbaziadental.com

V ambulanti klinike Abbazia Dental ni čakanja. "Zaradi mene bi lahko obravnavali enega pacienta na dan," pristavi Manola. Svojim strankam se želi popolnoma posvetiti, skrbno pa izbira tudi materiale, s katerimi dela. "Pri nas dobite le najbolj kakovostne materiale, delamo s cirkonijem, metala ne uporabljamo, saj želimo, da bi ljudje imeli le bele plombe."

Pacientom nudijo enako paleto uslug kot v katerikoli drugi stomatološki ordinaciji. Od splošne zobozdravniške oskrbe in preventive do estetske in funkcijske protetike, ortodontije, protetike in parodontologije do t. i. funkcijske terapije TMD, ki lahko pomaga odpraviti dentalne vzroke za dolgotrajne glavobole, ter preventive za športnike.

Prvi pregled popolnoma brezplačen

Prva konzultacija, v okviru katere opravijo pregled in pripravijo načrt zdravljenja, je brezplačna, sicer pa so cene storitev v Abbazia Dental primerljive "z ostalimi na našem področju". Samo od pacientove sreče je odvisno, v katero od številnih stomatoloških klinik bo vstopil in kakšne obravnave bo deležen.

Mostiček pred obiskom v Abbazia Dental ...

... in potem.

K njim prihajajo pacienti iz Slovenije in Italije, pa tudi Nemčije. O njihovem zadovoljstvu najbolje govorijo prekrasni nasmehi.

Za več informacij: +385 (0) 98 675 084info@abbaziadental.com

Deli novico: