NE IZPUSTITE PARTNERKE S TEMI VRLINAMI IZ SVOJEGA ŽIVLJENJA! Imeti žensko, ki ve, kaj hoče, je pravi zaklad

Trendi

Imeti žensko, ki ve, kaj hoče, je pravi zaklad, ki ga je treba ceniti, saj je pokazatelj neodvisnosti, izgrajene osebnosti in vsega, kar je potrebno za dobro dolgoročno zvezo.

1. Lepa je

V razmerjih 90-60-90 ni smisla, saj je splošno znano, da je lepota v očeh opazovalca, ljudje, ki so nam dragi, pa so nam nagonsko lepši. Če pa ne menite, da je vaša partnerka lepa, bi to lahko v prihodnosti prineslo težave. Fizična privlačnost je nujno potrebna za dober ljubezenski odnos.

2. Pametnejša je od vas

To ne pomeni nujno, da ima višji IQ od vas, ampak da na splošno menite, da je pametna, na nekaterih področjih pa celo modrejša in zrelejša v primerjavi z vami. Dejavnik občudovanja je močno povezan s tem, kako zelo cenimo nekoga, torej s spoštovanjem do ljubljene osebe. Potrebujete nekoga, ki vas bo vodil v trenutkih šibkosti, ranljivosti in podobno.

3. Ima dobro srce

Prepoznati nekoga, ki ima res dobro srce, ni tako težko, kot se zdi. Takšno žensko bo prizadela krivica, povzročena drugim, želela bo skrbeti za svoje bližnje, zlahka bo sočustvovala in poskušala razumeti ljudi.

4. Ljubi vas z vsem srcem

To je daleč najpomembnejša vrlina ženske, ki bi jo morali imeti ob sebi vse življenje. Resnične in trajne ljubezni ni mogoče ponarediti, vendar je tudi ni mogoče prikriti. Razkrije se v njenem pogledu, načinu, kako se vas dotika, skrbi za vas, vam svetuje in tako dalje.

5. Kompromis ji ni nekaj tujega

Ljudje so ponavadi trmasti, tako moški kot ženske. Radi imajo, da je vse po njihovo, a v odnosu se to spremeni. Ljudje se moramo prilagoditi drug drugemu. Če želite imeti stabilen in srečen odnos, poleg sebe potrebujete žensko, ki se je pripravljena pogovarjati, dogovarjati, se pogajati in pristati na kompromis.

6. Z njo se počutite kot "doma"

Ta občutek je nekaj, kar težko opišemo z besedami. Je nekaj podobnega kot občutku po tem, ko ste prišli po dolgem času domov in zavohate vašo najljubšo jed, ki vam jo je pripravil starš. Druge ženske so morda privlačne, a le z eno boste občutili edinstven občutek pripadnosti in spontanosti.

7. Ve, kaj hoče

Vsak človek mora imeti svojo gonilno energijo, nek cilj, ki ga žene naprej in se spreminja skozi življenjska obdobja in situacije. Ženska, ki ve, kaj hoče, je pravi zaklad, ki ga je treba ceniti, saj je pokazatelj neodvisnosti, izgrajene osebnosti in vsega, kar je potrebno za dobro, konstruktivno in ljubeče partnerstvo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija