NAVDUŠENJE VEČ KOT 500-GLAVE MNOŽICE: Stoječe ovacije Radu Šerbedžiji v kleti Vinakoper (FOTO)

Koper

Drugi v vrsti koncertov na odprtem odru Vinakoper je pretekli petek navdušil več kot 500-glavo množico. A ne samo z izvrstnim nastopom Rada Šerbedžije, temveč tudi z edinstvenim ambientom. Udeleženci koncerta so se namreč po rdečem tepihu sprehodili do svojih sedišč v pokritem skladišču ter med buteljkami vina uživali v romantičnem in mističnem večeru.

Sicer velik ljubitelj rdečih vin, Rade Šerbedžija, vrhunski glasbenik, igralec in režiser, je svojo inspiracijo večera tokrat našel v novosti iz kleti Vinakoper: Capris Primovero Rosé. Nov rosé so kot aperitiv okušali tudi obiskovalci koncerta, ki so bili nad Šerbedžijo tako navdušeni, da so mu po več kot dvournem nastopu namenili skorajda brezkončen aplavz.

Tudi tokrat je torej Vinakoper Live postregel z odličnim doživetjem; sama lokacija kleti na Šmarski cesti očitno postaja priljubljena točka, ki lahko vedno postreže z nečim novim. Od intimnejših koncertov v vinski kleti, kot je bil martinov koncert Rudija in Hama, do bolj množičnih, pa vseeno ekskluzivnih in nenavadnih v skladišču, pa vse do še večjih na dvorišču, kot je bil prvi koncert Nine Pušlar. Ne pozabimo tudi restavracije Kogo, kamor so obiskovalci sobotnega koncerta odšli na after-party, kot tudi ne manjših prostorov v hramu, namenjenih poslovnim srečanjem in degustacijskim dogodkom.

Kdo ve, s čim bo Vinakoper postregel naslednjič; kaj hitro bomo dobili odgovor, ko bo 13. julija nastopila Nina Badrić. Vabljeni že danes k nakupu kart na eventim.si.