NASVET ZA ŽRTVE NASILJA: Najstnica pokazala, kako poklicati na pomoč, ne da bi nasilnež to opazil (VIDEO)

Svet

14-letna Kaitlyn McGoldrick iz Clevelanda je postala hit na družbenem omrežju Tik Tok, potem ko je v videoposnetku pokazala, kako lahko žrtev družinskega nasilja pokliče policijo, ne da bi za to izvedel nasilnež.

Najstnica je v posnetku poklicala policijo, a se je pretvarjala, da kliče dostavo hrane. V telefonskem pogovoru s policistom je odgovarjala na njegova vprašanja z 'da' ali 'ne', zraven pa se pretvarjala, da naroča pico. Policistu je zaupala svoj naslov – tako, kot bi ga dostavljavcu hrane, zaradi česar nasilnež ne bi posumil, da kliče na pomoč.

DALEČ STRAN, NA POČITNICE: Daleč stran, kjer se začne življenje

Minevajo dnevi, tedni, meseci, ... Zimske plašče smo medtem zamenjali za kratke rokave, že en mesec se sprehajamo v natikačih. Na vrtu je iz sadik zrasla ogromna solata. Edini znani obraz zadnjega meseca je sosedov. Edina znana roka pa je cev hišnega sesalca. Želimo si skočiti v vodo in ležernih poletnih dni.

Za Sky News je 14-letnica pojasnila, da je z videoposnetkom želela pomagati tistim, ki so v času karantene žrtve domačega nasilja. Video je zabeležil že več kot 100.000 ogledov.

"Ponosna sem, ker je po komentarjih, ki jih dobivam, razvidno, da moja objava pomaga ljudem," je še povedala Kaitlyn, ki se šola za policistkov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija