NASVET NAŠIH BABIC: Kaj se zgodi, če zaspite s čebulo v nogavicah?

Trendi

Verjetno vam še nikoli ni padlo na pamet, da bi se zvečer v posteljo odpravili s čebulo v nogavicah. Zakaj le? A ravno to je naredila blogerka Jennifer Thompson in rezultat jo je že po eni noči presenetil.

Blagodejno delovanje čebule na zdravje je že poznano, a vsem okus in vonj čebule ne odgovarjata. Sedaj pa se je pojavil nasvet, kako prejeti pozitivne učinke čebule brez zaužitja, poroča Večernji.hr. Rezino čebule zvečer položite na stopalo, čez obujete nogavico ter se odpravite spat. Čebula bo preprečila neprijetne vonjave stopal, istočasno pa prečistila kri.

Blogerka zatrjuje, da se je preko noči rešila 90 odstotkov simptomov alergije. Kot pravi, se je po eni noči spanja s čebulo na stopalu rešila kašljanja in kihanja. Čeprav je metodo ponovila samo še enkrat, se alergija ni več vrnila.

S spanjem s čebulo na stopalu lahko ublažite simptome gripe ali prehlada. Čebula poleg tega pomaga, da se telo osvobodi toksinov in težkih kovin, zlasti iz jeter. Zadrži zdrave oksidante, ki delujejo na holesterol, preprečujejo nastanek krvnih strdkov ter simptome astme in kroničnega bronhitisa, pomaga pa tudi v borbi proti diabetesu in infekcijam.

Deli novico:

gurman |  11 .10. 2017 ob  14: 38
A kje so čevapi?
ter, |  08 .10. 2017 ob  20: 59
-5
da o vseh ostalih medicinskih "zaključkih" iz tega članka raje niti ne izgubljamo besed !!... :-))
Franz Josef |  08 .10. 2017 ob  18: 35
13
Zjutra pa jo moras se pojest