NAŠLI SO JO MRTVO V ZAPUŠČENI CERKVI: Je Francozinja v Italiji iskala mesta, kjer so duhovi? (VIDEO)

Kronika

Italijanska policija je sporočila, da so konec tedna v zapuščeni cerkvi v dolini Aosta našli truplo 22-letne Francozinje, ki naj bi tam iskala strašljiva mesta z duhovi. Pred odhodom iz vasi blizu Lyona, kjer je živela, je 22-letnica svojim družinskim članom razkrila svoje načrte.

Policija domneva, da je morda postala žrtev izziva na TikToku in da bi lahko bila njena smrt povezana s tekmovanjem v lovu na duhove. Obstaja tudi možnost, da gre za privolitev v umor ali žrtvovanje, je pa tudi verjetnost, da je šlo za šalo, ki se je končala tragično. Policija še vedno išče mladeniča, ki so ga opazili z njo. Drugi dve osebi, ki sta prav tako izginili na tem območju še nista bili najdeni, vendar policija meni, da bi lahko bila primera povezana.

Tiskovna predstavnica policije je za CNN povedala, da so žrtev in njenega prijatelja videli na območju, oblečena kot vampirja. Priča, ki jo je zaslišala policija, je dejala, da je bila mlada ženska bleda in suha, moški pa je imel temne lase in olivno polt. Ter, da je žrtev izgledala kot hodeče truplo.

Policija je ugotovila, da je bila žrtev zabodena z nožem za kampiranje in je izkrvavela, prav tako pa je bila ustreljena v vrat in trebuh. Znakov upiranja pa naj ne bi bilo. Pri sebi ni imela dokumentov in mobilnega telefona, je pa policija blizu njenega trupla našla vrečko s piškoti (marshmallow) in nekaj živil, kupljenih v lokalni trgovini. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija