NASILEN OBRAČUN PRED HIŠO V DEKANIH: Užalil naj bi jih prek Facebooka, pretepli njegovega brata, sam pa je izvlekel nož

Kronika

V sredo zvečer so se v Dekane pripeljali z osebnim avtomobilom trije moški, in sicer z namenom, da fizično napadejo domačina, ki naj bi jih užalil preko družbenih medijev. Neuradno smo izvedeli, da naj bi bilo jabolko spora komentar na Facebooku. Eden od treh moških, ki so prišli obračunat z Dekančanom, je bil v pretepu poškodovan in odpeljan v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična.

Policisti so kasneje ugotovili, da so trije moški, ki so se pripeljali z avtomobilom, pred hišo omenjenega Dekančana najprej pretepali njegovega brata. Med prepirom je nato prišel še Dekančan, ki naj bi jih užalil prek Facebooka, in Koprčana, enega od treh napadalcev, poškodoval z nožem.

Policisti zbirajo obvestila o dogajanju in opravljajo razgovore. Po razjasnitvi vseh okoliščin sledi ustrezen ukrep, so še navedli na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  14 .05. 2020 ob  13: 00
89
WOW, eden je bil užaljen zaradi komentarja na jebenem FB-ju, pa je poiskal še 2 intelektualca in vsi skupaj so se odpravili v Dekane pokazan kdo je glavni zarukan idiot na vasi!!!