NAŠI NADALJUJEJO OBETAVNO: Vodišek ostaja na drugem mestu

Koper

Toni Vodišek tudi po tretjem regatnem dnevu v francoskem Hyresu ostaja na drugem mestu razvrstitve formule kite. Danes je v posameznih plovih dvakrat zmagal, enkrat zasedel 12. mesto, enkrat pa ostal brez uvrstitve.

Dekleta razreda formula kite so odjadrala tri regate. Marina Vodišek jih je končala na petem, osmem in sedmem mestu, skupno je napredovala na osmo mesto.

Flota 470 mix je v nestabilnem vetru odjadrala dva plova. Tina Mrak in Jakob Božič sta ju končala na šestem in devetem mestu in ostajata skupno četrta. Martin Fras in Mija Škerlavaj sta bila v prvem plovu 22., v drugem pa 20., tudi onadva ostajata na istem, 26. mestu.

Še naprej zelo dobro nastopata tudi mlada jadralca Val in Lina Eržen v razredu iQFOiL, ki sta po današnjem dnevu oba uvrščena med deseterico. Obe skupini, moška in ženska, sta odjadrali po pet regat, Val Eržen jih je končal na devetem, 17., 13., 43. in tretjem mestu, skupno je deveti, Lina Eržen je od petih regat tri končala na tretjem mestu in tudi ona je po današnjem dnevu deveta.

Žan Luka Zelko v ILCA 7 je prvi današnji plov končal na 56., drugega na 22., skupno je na 39. mestu. Luka Zabukovec je današnja dva plova končal na 46. in 61., skupno je na 61. mestu.

Dekleta v ILCA 6, kjer jadrata Lin Pletikos in Alenka Valenčič, danes zaradi preveč nestabilnih razmer niso tekmovala.

Za sredo vremenoslovci napovedujejo nekoliko več vetra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija