NAREJENA ANKETA S PEDIATRI: Koliko se jih je odločilo za cepljenje svojih otrok?

Slovenija

Anketa Združenja za pediatrijo pri Slovenskem zdravniškem društvu je pokazala, da se je za cepljenje svojih otrok proti covidu-19 odločilo 76,7 odstotka pediatrov, še 8,9 odstotka pa jih to načrtuje. Gre sicer za otroke, stare med 12 in 18 let, za katere je bilo cepivo v času izvedbe ankete že na voljo, so sporočili iz zdravniške zbornice.

V anketi je sodelovalo skupaj 262 zdravnikov, med njimi jih ima 90 otroke v starostni skupini med 12 in 18 let, za katere cepljenje že poteka. Rezultati kažejo, da v prednosti do sedaj dostopnega cepljenja otrok verjamejo tisti, ki dnevno skrbijo za bolne otroke in so se v veliki večini odločili za cepljenje lastnih otrok, so sporočili iz zbornice.

Desetina pediatrov svojih otrok ne namerava cepiti, neodločenih je bilo 4,4 odstotka.

Spletno anketo med pediatri v povezavi s cepljenjem njihovih lastnih otrok proti covidu-19 je izvedlo združenje za pediatrijo med 25. novembrom in 5. decembrom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  14 .12. 2021 ob  16: 18
Ko kupijete avtomobil, hocete vedeti vse mogoce o tem avtu, ali ima bluetooth, touch screen, porabo, GARANCIJO, ... tu, ko pa gre za zivljenje vasega otroka NE VPRASATE NIC? Celo podpisete eno izjavo, da ne boste tozili v primeru komplikacij ali smrti. MORILCI LASTNIH OTROK, pozanimajte se malo
manemebasat |  14 .12. 2021 ob  14: 52
Preden se odlocite ali bste cepili svojega otroka, si poiscite video Dr. Robert Malone. Ne ubijajte svojih otrok, ta procent pediatrov je zihr zlagan!