NARAVNOST PRETRESLJIVA SMRT 8-LETNICE: Umrla, ker jo je mačeha prisilila piti iz straniščne školjke (VIDEO)

Kronika

8-letna deklica je umrla zaradi sepse, potem ko jo je mačeha s kazenskimi metodami prisilila, da pije iz umazane straniščne školjke, poročajo mediji.

Raylee JoLynn Browning je umrla 26. decembra 2018 v ameriški zvezni državi Zahodna Virginija. Po njeni smrti so odkrili poškodbe danke, modrice in opekline na dekličinem telesu. Njen oče Marty Browning, mačeha Julie Dawn Titchenell-Browning in Sherie Titchenell, mačehina sestra, so bili aretirani zaradi smrti 8-letnice.

Deklica je doživela srčni zastoj, zaradi česar jo je Sherie odpeljala v bolnišnico. Trio je bil obtožen smrti otroka zaradi zanemarjanja.

Posted by Cecily Morris on Saturday, December 14, 2019

Julie Dawn Titchenell-Browning je bila nekdanja lepotna kraljica, domnevno pa je 8-letno pastorko pretepala in stradala, ni smela piti tudi po tri dni. Pretepala naj bi jo z žlico in jermenom, zahtevala naj bi tudi, da spi na tleh, kadar je močila posteljo. 

Njena druga hči je trenutno v rejniški družini, policiji pa je nekaj mesecev kasneje razkrila šokantne podrobnosti, ki so zdaj prišle na dan. "Za kazen ji je prepovedala piti karkoli. Niti vode ji ni dala. Večkrat sem Raylee videla, da pije iz stranišča in mislim, da je tako dobila okužbo, ki je povzročila sepso. Govorila sem ji, da je ta voda umazana, a bila je žejna," je povedala.

Ni jasno, zakaj nihče ni prijavil zanemarjanja otroka, s katerim so bili seznanjeni v šoli. Zaposleni v menzi so namreč priznali, da je deklica vedno prosila za več hrane, ker, kot je trdila, "ji doma niso dovolili, da bi jedla".

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  22 .12. 2019 ob  12: 58
15
Vse tri obesit brez milosti.