NAPAD PSA V ŠALARI: Ugriznil je 18-letnika

Kronika

V Šalari v Kopru je včeraj dopoldan pes ugriznil v nogo 18-letnika. 70-letnemu lastniku psa sledi hitri postopek, podano bo tudi poročilo na veterinarsko inšpekcijo, so sporočili s koprske policijske uprave.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave Koper (PU Koper) so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 160 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali štiri vlome in tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda je bilo šest intervencij.

Manjša požara zaradi kurjenja

V vasi Javorje je občan kuril vejevje. Gasilci so požar pogasili, domačinu pa sledi plačilni nalog.

Ob 20.50 so odšli gasilci v Sečovlje, kjer je zagorelo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 72-letnik kuril veje na travniku. Zaradi velike požarne ogroženosti naravnega okolja mu je bil izdan plačilni nalog.

Vlom v klet

Nekdo je vlomil v klet v Izoli. Odnesel je več kosov različnega orodja (udarni vrtalnik, akumulatorski vrtalnik, brusilko, vbodno žago ...). Lastnik je oškodovan za 1.500 evrov.

Kolesarska nesreča

Popoldan je v Kopru zaradi vožnje preblizu roba vozišča padel kolesar, 35-letni državljan Poljske. Lažje poškodovanega so odpeljali v SB Izola, izdan mu bo plačilni nalog.

Vožnja pod vplivom alkohola

Ob 19.18 je skozi predor Markovec (proti Kopru) vozil osebni avtomobil, ki je močno vijugal. Policisti so ga izsledili in ustavili. Vozniku, 62-letnemu državljanu Hrvaške, so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,33 mg/l. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog na sodišče.

Ob 1.35 so policisti v Kopru ustavili 38-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,66 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti PU Koper so obravnavali 74 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija