'NAPAČNA GLASBENA ŽELJA' GA JE SKORAJ STALA ŽIVLJENJA: Z zabave odšel z večkratnimi zlomi lobanje (FOTO)

Kronika

Proslavljanje ob rojstvu bratrančevega sina se je za 28-letnika skoraj končalo tragično. Po tem ko je večina gostov odšla domov, je nekaj ljudi ostalo in poslušalo glasbo. Ko so ga vprašali, ali ima kakšne glasbene želje, je prosil za pesem Miroslava Škora. Nesrečnik je zaradi glasbene želje končal z večkratnimi zlomi lobanje in obraznih kosti, očesnih votlin in nosnih kosti.

Foto: vinkulja.hr

Na zabavi je bilo prisotnih okoli 30 ljudi. "Poleg nas, Vinkovčanov in Novoselčanov, so bili tudi fantje srbske narodnosti iz Srijemskih Laz, kraja, kjer živi sorodnik, ki je praznoval rojstvo otroka," je pretepeni začel zgodbo za portal Vinkulja.hr.

Nato se je približno dve uri po polnoči družba razšla, tisti, ki so ostali, pa so poslušali glasbo prek YouTuba. Nekdo ga je vprašal, ali ima kakšno glasbeno željo, na kar je odgovoril, da želi slišati kakšno Škorovo pesem.

Foto: vinkulja.hr

"Sarkastično so me vprašali, ali mi lahko dajo poslušati Thompsona, na kar sem v napetosti odgovoril, da ni potrebe, da lahko še vedno poslušamo 'narodnjake', ki so bili večinoma na repertoarju. Predpostavljam, da je bil to povod za to, kar je sledilo," je pojasnil za Vinkulju.hr. Družba je 28-letnika brutalno napadla in mu v pretepu povzročila večkratni zlom lobanje in obraznih kosti, očesne votline in nosne kosti.

"Začutil sem udarec v glavo, uspel sem videti fanta iz Srijemskega Laza, ki me je prvi udaril. Padel sem na tla in nato uspel videti, da sta me udarili še dve osebi. Dobesedno sta mi skočila na glavo in kdo ve, kako bi se vse končalo, če me sestričnin mož ne bi zaščitil s telesom, pri čemer je tudi sam utrpel poškodbe," je pripovedoval.

V bolnišnici so mu ugotovili hude telesne poškodbe, zato so ga premestili v osješko bolnišnico, kjer so mu opravili štiri operacije glave.

Policija je potrdila, da je bil zoper storilce že sprožen postopek, po ugotovitvi vseh okoliščin bodo zoper storilce podali prijavo, so sporočili iz PU Vukovarsko-Srijemske, poroča Dnevnik.hr. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  29 .11. 2021 ob  14: 53
12
Lahko vzames opico iz dzungle, a ne mores vzet dzungle iz opice.
manemebasat |  29 .11. 2021 ob  14: 52
500 let turske okupacije se jim se vedno pozna.
ManofSteel |  29 .11. 2021 ob  13: 25
-11
Lani so prišli neki iz Splita v Izolo, ko so zavohali malo marijane...kao se še pohvalijo "mi smo došli iz Splita". Moj odgovor je bil...da nauš plaval do splita...da vidiš kako so se pobrali ščurki. Sicer srbi so si sami krivi...veš kdaj bi meni prišel ujko na mojo zemljo. Nikada!
Prognostik |  29 .11. 2021 ob  12: 52
Tem Srbom ni bilo jasno zakaj sovražijo vse kar ni srbsko, pa so probali ugotoviti na način - da skačejo po glavi enga x-nesrba, in ker ni nič prišlo ven, razen stokanja od bolečin, jim še naprej to ni jasno.