NAKUPOVALNI ŠOK: Naročila je drago obleko, dobila pa popolnoma nekaj drugega, kar se je sicer ujemalo s fotografijo (FOTO)

Trendi

Naročanje oblačil prek spleta je vedno nekoliko riskantno. Če pa za obleko odštejete veliko denarja, pa verjetno pričakujete, da boste dobili vsaj približno takšno, kot je na fotografiji.

Modne ljubiteljice, ki so prek spleta naročile črno obleko za 254 funtov, je čakalo presenečenje. Kar so prejele, je bilo sicer videti precej podobno spletnim fotografijam, a je bilo veliko manjše.

Neprijetno izkušnjo je ena izmed njih delila na družbenem omrežju: "Mislila sem, da sem naročila obleko ... Izkazalo pa se je, da sem porabila 300 dolarjev za rokav."

"Ali haluciniram ob besedi obleka v naslovu?" je komentirala.

Blagovna znamka prodaja tudi podobne rokave po nižji ceni za 156 funtov. Fotografije obleke in rokavov so videti neverjetno podobne, zato ni presenetljivo, da je prišlo do zapleta.

Tvit je pritegnil veliko pozornosti, saj je pridobil že skoraj 200 tisoč všečkov in mnogo komentarjev. Uporabniki ne morejo verjeti, da je za to, kar je plačala, dobila samo rokav.

Nekdo se je pošalil, da je "naročila obleko brez rokavov, oni pa so ji poslali rokav brez obleke", drugi uporabnik Twitterja pa, da bi "morala rokav dati v vodo, da se bo razširil".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija