NAKLJUČJE ALI STA TATVINI POVEZANI? Ponoči izginila identična kombija v Kopru in na Vipavskem

Kronika

Koprski in novogoriški policisti se ukvarjajo s tatvinama, pri katerih gre morda za naključje, ali pa sta dejansko povezani. Ponoči je v Kopru izginil kombi znamke Citroen Jumper, bele barve. Enako vozilo je bilo ponoči ukradeno v kraju Vrhpolje na Vipavskem.

Kot so sporočili s koprske policijske uprave, so s parkirišča na Dolinski cesti v Kopru ukradli kombi znamke Citroen Jumper, registrskih oznak KP LD-104, bele barve, povišan in podaljšan. Vozilo je lastnik nazadnje videl zvečer okoli 22.30 z balkona svojega stanovanja. Vozilo je vredno 23.000 evrov, 6000 evrov pa še orodje, ki je bilo v kombiju.

Ob 6.39 so obvestilo o tatvini prejeli novogoriški policisti. Ponoči so namreč neznanci vlomili v skladišče enega od podjetij v Vrhpolju pri Vipavi. Iz skladišča je bil prav tako ukraden kombi znamke Citroen Jumper, bele barve, goriških registrskih oznak. Vlomilci so odnesli tudi nekaj drugega materiala, kaj natančno, novogoriški policisti niso navedli. Višina škode naj bi bila znana po opravljeni inventuri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija