NAJEMODAJALEC IZ NOČNE MORE: Brez dovoljenja prišel v stanovanje in počel tole (FOTO, VIDEO)

Svet

Mlada učiteljica Tyisha Macleod se je preselila v najemniško stanovanje, kjer se je odločila postaviti nadzorne kamere, da bi lahko videla, kaj počnejo njene mačke, ko je ni doma. Kamere pa je v stanovanje namestila tudi preventivno, da bi imela ob morebitnem vlomu dokazni material. Dogodka, ki ga je kamera dejansko posnela, pa si ni zamišljala niti v sanjah.

Eno kamero je namestila v dnevno sobo, drugo pa v spalnico. Ko je pregledala posnetke nadzornih kamer, je bila neprijetno presenečena. Njen najemodajalec je namreč v stanovanje prišel brez njene vednosti, ko je ni bilo doma, čeprav je vedel, da ji to ni všeč. Ko si je odklenil vhodna vrata, se je napotil proti spalnici in s svojo potezo zgrozil mnoge - ovohaval je njeno posteljnino!

Vzglavnik in odejo je nato vrnil na svoje mesto ter se napotil proti izhodu. Ravno takrat pa je v stanovanje prišla tudi prijateljica 24-letne najemnice, s katero se je ta dogovorila, da bo skrbela za njene mačke, ko je ne bo. Lastnik stanovanja je presenečeni prijateljici povedal, da je prišel tudi sam preverit mačke in jim dati hrano - ne da bi vedel, da je to njena dolžnost.

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! ##creepy ##landlordsfromhell ##pt1 ##foryoupage ##canada????????????????

♬ Oh No - Kreepa

Macleodova je posnetek objavila na TikTok-u, kjer je razkrila tudi, da je primer prijavila policiji. Poudarila je, da se bo iz stanovanja izselila ob prvi priložnosti, saj to ni bil osamljen primer. Stanodajalec naj bi redno prihajal v stanovanje, ko je ni doma, piše Jutarnji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  23 .07. 2021 ob  01: 14
In mi naj bi temu verjeli?