NAJBRŽ TO ŽE VEŠ ČAS POČNETE NAROBE: Tako se pravilno precedi pašto! (VIDEO)

Slovenija

Vsi najbrž mislimo, da vemo, kako se precedi testenine - iz lonca jih enostavno stresemo v cedilo. A eden od uporabnikov družbenega omrežja TikTok je predstavil še drug, ravno obratni način.

Uporabnik trdi, da je že vse življenje napačno odcejeval vodo, v kateri so se kuhale testenine. Njegov posnetek je na družbenem omrežju izval številne komentarje, on pa pravi, da je le sledil samemu dizajnu cedila.

Tega je namreč obrnil in ga z izbočenim delom porinil v posodo s testeninami ter tako iz nje izcedil vodo. Testenine so tako ostale v loncu, v katerem so se kuhale. Kot trdi uporabnik, gre za precej lažjo metodo od sicer uveljaljene. Se strinajte?

@real_ensee

tell the truth you didn’t know about this???? ##fyp ##foryou ##normalpeople ##lifehacks

♬ Niagara Street - Ensee

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija