"NAJBOLJŠI ŽUR NA OBALI ZA ŠTUDENTE": To so vtisi letošnje Mokre 10ke, ki jo že tradicionalno organizira ŠOUP (VIDEO)

Koper

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) je tudi letos pripravila enega svojih najbolj prepoznavnih projektov za študente v tej regiji, ki se imenuje Čista mokra desetka. To je dogodek, ki na zabaven, družaben in športen način povezuje udeležence. ŠOUP letos obeležuje 20 let svojega obstoja zato so se tokrat pri organizaciji še posebej potrudili. Udeleženci so tekmovali v različnih športnih dejavnostih in se še zadnjič pred začetkom izpitnega obdobja pozabavali s svojimi prijatelji.

Druženje s prijatelji, dobra glasba in športna tekmovanja. Vse to in še več so v Kopru pripravili ob 20. obletnici delovanja Študentske organizacije Univerze na Primorskem.

Za nami je 20 let ustvarjanja neverjetnih projektov in vsebin za študente na raznih področjih. Mislim, da smo v vsem tem času naredili en izjemen korak v boju tako za študentske pravice, kot za potrebe vseh študentov, ki se lahko kadarkoli obrnejo na nas in upam, da bomo z našo ekipo tudi v prihodnje, prihodnjih 20 let delovali ravno tako," je dejal predsednik ŠOUP Alen Mujkić

V vseh letih delovanja so za študente na različnih področjih zagotovili več milijonov evrov sredstev. Študentje so z delovanjem organizacije izredno zadovoljni, saj jim vedno prisluhnejo in upoštevajo njihove želje. Ena izmed njih je bila tudi organiziranje tega dogodka. "To je največji žur na obali, za študente, ki ga pripravi ŠOUP. Je že kar tradicionalen," dodajal Nikolas Minić, sekretar za interesne dejavnosti ŠOUP. 

"Iger je ogromno, zabave ogromno, imamo se fino! Tako da, vsaka čast našim študentom, ki se trudijo iz leta v leto," je dejal DJ Vuki

Na čisti desetki imajo turnir odbojke na mivki, nogometa na mivki, vlečenje vrvi, imajo napihljive atrakcijame, XXL pikado, veliko napihljivo gladiator areno in še dosti drugega. Na ta dan študenti praznujejo vstop v poletje in še zadnjo sprostitev pred začetkom izpitnega obdobja. Kakšen utrip je vladal na letošnji, še toliko bolj posebni, Mokri 10ki pa v videu na vrhu članka. Svoje vtisi so delili tudi študenti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija