NAGNJENI DROG NI PREDSTAVLJAL NEVARNOSTI PADCA: Tako pravijo v Lidlu, kjer bodo postavili novo razsvetljavo

Koper

Pred dvema dnevoma smo poročali o drogu ulične svetilke, ki je močno nagnjen in zavarovan z zaščitnimi trakovi visel na parkirišču pred Lidlovo trgovino v Kopru. Na dogodek so nas opozorili bralci, v Lidlu pa niso pojasnili, kaj se je pravzaprav zgodilo, so pa drog že odstranili in ga bodo nadomestili z novim.

Zanimalo nas je, kaj se je pravzaprav zgodilo na parkirišču Lidlove trgovine v Kopru, a nam na to vprašanje v njihovi službi za odnose z javnostmi niso odgovorili. Glede na prijavljene dogodke tudi na koprski policijski upravi niso mogli ugotoviti, kaj se je zgodilo.

So pa pojasnili, da imajo v Lidlu Slovenija vzpostavljen učinkovit sistem javljanja poškodb na njihovih objektih, ki jim zagotavlja hitro posredovanje ob vsaki vrsti poškodb na objektih. "O poškodbi droga zunanje razsvetljave, do katerega je prišlo v noči iz nedelje na ponedeljek pred našo trgovino v Kopru, smo bili takoj ustrezno obveščeni in območje tudi zavarovali. Skladno z našimi smernicami, smo nemudoma organizirali sanacijo poškodovanega območja, območje zavarovali ter obenem preverili potencialno nevarnost za mimoidoče," so zapisali v odgovoru in dodali, da drog, ki je bil sicer močno nagnjen, ni predstavljal nevarnosti padca, saj je bil dodatno zaščiten.

Vzporedno z izvajanjem preventivnih ukrepov so organizirali odstranitev droga in dodatno zaščito območja, drog je bil v tem času že odstranjen, omenjeno območje pa zaščiteno. "V zadnji fazi sanacije bomo namestili nov drog zunanje razsvetljave in ga ustrezno zaščitili z odbojniki," so še napovedali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija