NAČRTUJETE DETOKS PO PRAZNIKIH? Tako bo šlo najhitreje in najbolj učinkovito

Trendi

Med prazniki veliko jemo, zato je dobro po koncu vsega tega telo nekoliko razbremeniti in očistiti strupov. Pripravite si bistro juho, poskrbite za dolge sprehode, dovolj spite in se igrajte z otroki.

Če ste med srečniki, ki si bodo po praznikih lahko vzeli malce več časa zase, si najprej odpočijte in napolnite baterije. Sprehajajte se, planinarite, družite se z otroki, naspite se in si pripravite kakšen bolj zdrav obrok.

Da bi izgubili kakšen kilogram, jejte le, ko ste lačni. Pijte zeleni čaj za razstrupitev telesa, pripravite si smoothi iz sadja in zelenjave z dodatkom medu ter skuhajte juho.

Po 18.00 ne jejte več, igrajte pa se z otroki. In še nasvet za zares učinkovit detoks, zmešajte skupaj limono, malce peteršilja, žlico ingverja, žlico jabolčnega kisa, žlico cimeta v prahu in pol litra vode. Mešanico pijte pred spanjem.

REKORDNO ŠTEVILO MNOŽIČNIH POBOJEV V AMERIKI: Gre za posledico težav z duševnim zdravjem?

V ZDA so letos zabeležili rekordno število množičnih pobojev. Po podatkih, ki so jih zbrali Associated Press, USA Today in univerza Northeastern University, je bilo v 41 pobojih ubitih 211 ljudi. Množičen poboj je definiran kot incident, v katerem so ubiti najmanj štirje ljudje, pri čemer storilec ni vštet, poroča BBC.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija