NA WEMBLEYU OROPALI DIRKAČA FORMULE 1 LANDA NORRISA: Ukradena, po meri narejena ura, je vredna kar 55.000 evrov

Kronika

Dogajanje pred in na stadionu Wembley ob finalu evropskega nogometnega prvenstva med Italijo in Anglijo je v Veliki Britaniji poskrbelo za številne ostre odzive, danes pa so razkrili še en primer nasilnega vedenja. Dirkaču formule 1 Landu Norrisu so po finalu v ropu ukradli dragoceno ročno uro.

Razočaranje Angležev na športnem terenu po finalnem porazu z Italijo so zasenčili številni incidenti, tudi nasilen vdor skupine navijačev brez vstopnic na Wembley ter poškodbe policistov in redarjev, ki so se spopadli z nasilneži.

Zdaj so v Londonu razkrili še eno ne preveč spodbudno novico, povezano s finalom: moštvo formule 1 McLaren je sporočilo, da so njihovega dirkača Landa Norrisa, ko se je po tekmi vračal k avtomobilu, oropali in mu ukradli ročno uro znamke Richard Mille, vredno 55.000 evrov.

Ekipa je sporočila, da je bil 21-letnik, ki ga ta konec tedna čaka dirka na domačem Silverstonu, pretresen, a je v dogodku na srečo ostal nepoškodovan. Dogodek že preiskuje policija, zato v ekipi niso razkrili več informacij.

Londonska policija je v izgredih ob tekmi sicer aretirala 53 oseb.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  13 .07. 2021 ob  19: 53
Jape Norris