NA VLAKU PADLA SUMLJIVA TROJICA: Mamila v vagini in bluetooth zvočniku, še več je razkril rentgen

Kronika

1,2 kg kokaina in 4,2 kg marihuane so zaplenili uslužbenci carine v nemškem Kӧlnu. Aretirali so 33-letnega Hrvata, 42-letnega Jamajčana in 38-letno Venezuelčanko. Vrednost zasežene droge znaša 130.000 evrov.

Trojico so nemški cariniki prijeli na vlaku, kar naj bi bil od lanskega leta vse bolj priljubljen način za tihotapljenje mamil. Potovali so iz Nizozemske v Nemčijo. Med kontrolo carinikov je trojica pričela dajati kontradiktorne izjave glede tega, kam potujejo in zakaj. Z rok so jim pobrali sledi in našli prisotnost mamil.

Pregledali so njihovo prtljago, kjer so se mamila nahajala. Ob telesnem pregledu pa so pri ženski našli še 310 g izredno čistega kokaina, ki ga je tihotapila v vagini.

Hrvat je tihotapil 4,2 kg marihuane oziroma poln kovček, je sporočila nemška carina. Zapakirana je bila v osmih plastičnih vrečkah.

Jamajčan je imel pri sebi velik zvočnik za bluetooth, v katerem je imel 74 zavitkov kokaina, kakršni se običajno uporabljajo za tihotapljenje kokaina v telesu. V bolnišnici so vsem trem opravili rentgen in izkazalo se je, da so imeli v telesih še 900 g kokaina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija