NA TOLMINSKEM PROMETNA NESREČA S POBEGOM: Policisti prosijo očividce za informacije!

Kronika

Policisti Policijske postaje Tolmin preiskujejo okoliščine prometne nesreče I. kategorije s pobegom, ki se je zgodila v ponedeljek, 24. januarja, ob 20.30 na lokalni cesti Most na Soči–Kanalski Lom z udeležbo dveh osebnih vozil.

Po do sedaj zbranih podatkih je voznica osebnega avtomobila znamke Škoda peljala po lokalni cesti iz Mosta na Soči proti Tolminskemu Lomu. Pred naseljem ji je v nepreglednem levem ovinku po njenem smernem vozišču v nasprotni smeri pripeljal neznani voznik neznanega osebnega avtomobila in neznanih registrskih oznak.

Da bi se izognila trčenju, je voznica z vozilom zavila nekoliko v desno in pri tem trčila v kovinsko varnostno ograjo, ki je bila postavljena ob desnem robu vozišča. Pri tem je med osebnimi vozili prišlo do oplaženja z levimi stranskimi ogledali.

Po prometni nesreči se zaenkrat še neznani voznik na kraju prometne nesreče ni ustavil in je nadaljeval z vožnjo proti Mostu na Soči, ne da bi se na kraju ustavil in udeleženki nezgode nudil ustrezne podatke oz. o tem obvestil policijo.

Tolminski policisti pozivajo neznanega voznika oz. vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, da pokličejo oz. se zglasijo na Policijski postaji Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, (05) 381 49 00pp_tolmin.pung@policija.si) oz. najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija