NA PRIMORSKI AVTOCESTI POČILO: Nastal je dolg zastoj

Kronika

Zaradi prometne nesreče na avtocesti pred Brezovico v smeri Kopra je nastal dolg zastoj, ki sega na zahodno ljubljansko obvoznico do Kosez in na južno obvoznico do Viča, poroča prometnoinformacijski center. Medtem so se na mejnih prehodih proti Hrvaški v primerjavi z jutranjimi urami čakalne dobe nekoliko skrajšale.

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti zaprt prehitevalni pas pred Brezovico proti Kopru. Nastal je dolg zastoj na zahodno in južno ljubljansko obvoznico. Zaradi delovne zapore je občasno krajši zastoj tudi na ljubljanski vzhodni obvoznici pred predorom Golovec proti Dolenjski, zastoj je na štajerski avtocesti med Celjem zahod in Žalcem proti Ljubljani ter na cestah Bled-Bohinj ter Laško-Celje.

Medtem se čakalne dobe na mejnih prehodih za izstop iz države za zdaj krajšajo. Okoli 45 minut vozniki čakajo na Petrini, okoli pol ure na Sočergi, Jelšanah in Dragonji, poroča prometnoinformacijski center za državne ceste.

S ponedeljkom se bodo odprli tudi maloobmejni prehodi s Hrvaško, ki so zaradi zajezitve novega koronavirusa zaprti od 18. marca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija