NA PRIMORSKI AC PRIŠLO DO NESREČE: Na H5 pa pred priključkom KP-center proti Izoli zagorelo vozilo (FOTO)

Koper

Na primorski avtocesti je med Postojno in viaduktom Ravbarkomanda prišlo do nesreče. Ob močno povečanem prometu je nastal daljši zastoj, tako da vozniki tam po navedbah Prometno-informacijskega centra za državne ceste izgubijo uro in pol. Promet bo vse do večernih ur povečan tudi naprej proti Ljubljani.

Zaradi gorečega vozila je bila do približno 17. ure zaprta tudi cesta Škofije-Koper, pred priključkom Koper-center proti Izoli, poroča promet.si.

Še naprej so dolge tudi čakalne vrste na nekaterih mejnih prehodih na jugovzhodu in vzhodu države. Na Gruškovju se za vstop v Slovenijo čaka celo štiri ure, v Zavrču dve uri, v Dobovcu uro in tri četrt ter v Ormožu uro in pol. Drugod so čakalne dobe krajše, prav tako ni treba pretirano čakati ob izstopanju iz države.

Pred predorom Karavanke proti Avstriji je zastoj trenutno dolg tri kilometre. Za voznike, ki se odpravljajo v Kranjsko Goro in Jesenice je možen obvoz preko izvoza Lipce. Zastoj v dolžini enega kilometra vztraja tudi pred mejnim prehodom Šentilj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija