NA PRIMORSKI AC BOSTE OBTIČALI: Zaradi zastoja prihaja do polurne zamude

Slovenija

Na primorski avtocesti pred Logatcem proti Ljubljani zaradi zastoja prihaja do polurne zamude. Na štajerski avtocesti pa je zaradi 2,3 kilometra dolgega zastoja med Lukovico in Blagovico zamuda med pet in deset minut. Krajši zastoj je tudi na ljubljanski južni obvoznici, poroča prometnoinformacijski center.

Zaradi zastoja na obvoznici med razcepom Malence in Rudnikom proti Kozarjam prometnoinformacijski center za osebna vozila iz smeri Štajerske proti Primorski priporoča severno in zahodno obvoznico.

Kot so sporočili z Darsa, bodo ta konec tedna izvajali dela na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani ter na odsekih štajerske avtoceste med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Slovenska Bistrica jug proti Ljubljani ter v isti smeri med priključkoma Celje zahod in Celje center. Promet bo urejen po enem pasu, pričakovati je zastoje.

[PROMETNA NAPOVED] ???? Po koncu turistične sezone je na našem avtocestnem omrežju več nujnih popravil poškodovanih vozišč....

Posted by Vozimo pametno z DARS on Thursday, October 12, 2023

Po pojasnilih Darsa je po koncu turistične sezone na slovenskem avtocestnem omrežju potrebnih več nujnih popravil poškodovanih vozišč. Gre sicer za kratkotrajna dela, ki pa lahko glede na količino prometa na posameznih odsekih pomembno vplivajo na pretočnost prometa.

???? A1, Koper - Ljubljana, DELA Na primorski avtocesti bo v soboto, 14. oktobra, med 6:15 in 24. uro zaradi popravila...

Posted by Promet.si on Friday, October 13, 2023

V soboto bo tako med 6.15 in 24.00 na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani zaprt vozni pas zaradi popravila asfaltne površine v dolžini približno 600 metrov. Promet bo urejen samo po enem prometnem pasu.

V sredo pa bo na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim proti Kopru med 6.30 in 16.00 zaprt prehitevalni pas zaradi popravila asfaltne površine. Na odseku te avtoceste med Brezovico in Vrhniko sta v obeh smereh zaprta tudi prehitevalna pasova v dolžini nekaj manj kot en kilometer zaradi gradnje avtocestnega priključka Dragomer.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija