NA NEDELJSKO POPOLDNE NA CESTAH UGASNILI DVE ŽIVLJENJI: Tako voznik avtomobila kot motorist umrla na kraju nesreč

Kronika

V prometni nesreči izven naselja Vukovje na območju Policijske uprave (PU) Maribor je popoldne umrl 57-letni moški, voznik osebnega avtomobila. Po ugotovitvah policistov je v izteku ostrega levega ovinka izgubil oblast nad vozilom, ki se je po trčenju v brežino in leseno vrtno lopo prevrnilo na streho. Voznik je umrl na kraju nesreče. Na Gorenjskem pa je popoldan umrl motorist.

Fotografiji sta simbolični.

Nesreča se je zgodila okoli 14.40, ko je 57-letni moški vozil po regionalni cesti iz smeri Pesniškega dvora proti Jakobskemu dolu. Policisti bodo o nesreči podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

Na Gorenjskem pa je popoldan umrl motorist. Ob 14.53 so izven naselja Selca v občini Železniki trčili osebni vozili in motorist. Gasilci PGD Škofja Loka, Selca in Železniki so kraj dogodka zavarovali in takoj začeli z oskrbo motorista, ki je na kraju podlegel poškodbam, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Kot so prve ugotovitve razkrili na Policijski upravi (PU) Kranj, je voznik avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v motorista, ki je vozil nasproti. Drug voznik avtomobila, ki je vozil za motoristom, pa je med izogibanjem nesreči zapeljal s ceste. Vsi trije udeleženci so slovenski državljani. Preizkus alkoholiziranosti pa je bil pri vseh treh negativen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija