NA MOKRI CESTI JO JE ZANESLO V TOVORNJAK: Voznico odpeljali v izolsko bolnišnico (FOTO)

Kronika

Danes zjutraj se je na cesti med Sežano in Vrhovljami zgodila prometna nesreča. Nekaj minut po 7.30 sta trčili osebno in tovorno vozilo.

Gasilci ZGRS Sežana so kraj nesreče zavarovali, odklopili akumulator in nudili prvo pomoč v nesreči poškodovani osebi do prihoda reševalcev, ki so nato osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Izola, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Po pisanju nekaterih medijev, je 42-letno voznico iz Sežane na mokri cesti zaneslo na nasprotni pas, kjer je trčila v tovornjak hruško, ki ga je pravilno pripeljal 33-letni voznik. Voznica naj bi se v nesreči lažje poškodovala.

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija