NA MARJETICI KOPER ZADOVOLJNI S PREHODOM NA E-RAČUN: Do konca meseca popust ob nakupu sadnega drevja

Koper

Na Marjetici Koper so v letu 2020 dosegli in presegli zastavljeni cilj, da bi najmanj 5 odstotkov vseh njihovih uporabnikov prešlo na sistem prejemanja e-računov. Na e-račun je do danes preklopilo 1350 uporabnikov, ki se je odločilo za učinkovitejše, hitrejše in okolju prijaznejše poslovanje. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujejo vsem, ki ste se že odločili za ta korak, vsem ostalim pa sporočajo, da to lahko storite na spletni strani. Izpolnjeno in podpisano vlogo lahko pošljete na naslov Ulica 15. maja 4, 6000 Koper ali na elektronski naslov ekoracun@marjeticakoper.si.

Hkrati vse zveste stranke njihove mestne vrtnarije obveščajo, da imajo do konca meseca januarja posebno akcijo: 15-odstotni gotovinski popust ob nakupu sadik sadnega drevja v loncih.

Poleg tega vam ob nakupu sadik priznajo še 15-odstotni popust na organsko gnojilo Biosol. Gnojilo je rastlinskega izvora in z ekološkim certifikatom.

Vrtnarija na Škocjanu kljub ukrepom deluje po ustaljenem, zimskem urniku. Obiščete jih lahko od ponedeljka do petka med 7.30 in 17.00, ter v soboto med 7.30 in 13.00. Njihovi usposobljeni prodajalci vam bodo ob nakupu različnih sadik in preparatov z veseljem svetovali in nudili strokovno pomoč pri pravi izbiri.

Poleg tega imajo še naprej možnost dostave izdelkov na dom. Pokličete jih lahko na telefonsko številko 05 66 33 783 ali jim pišete na elektronski naslov daniel.ban@marjeticakoper.si.