NA LETALU JE IZVEDELA, DA JE POZITIVNA: Ne boste verjeli, kako je preživela naslednjih pet ur (VIDEO)

Svet

Ameriška učiteljica je nedavno pet ur preživela v samoizolaciji v toaletnih prostorih letala, potem ko je bila med poletom iz Chicaga v Reykjavik pozitivna na testiranju na novi koronavirus.

Marisa Fotieo je povedala, da jo je med letom 20. decembra začelo boleti grlo in odločila se je opraviti hitri antigenski test na novi koronavirus, ki ga je imela s sabo. Ta je potrdil okužbo.

Posledično je preostanek poti preživela v samoizolaciji v toaletnih prostorih letala, stevardesa pa ji prinašala hrano in pijačo. "To je bila nora izkušnja," je za NBC News dejala Američanka, ki sicer prihaja iz Michigana. "Na letu je bilo 150 ljudi in moj največji strah je bil, da bi jim ga prenesla," je dejala.

@marisaefotieo

Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. ##luxuryliving ##imsolucky ##covid ##vaccinated ##fyp ##viralvideotiktok ##quarantine

♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

Video posnetek iz toaletnih prostorov, ki ga je objavila na TikToku, je zabeležil več kot štiri milijone ogledov. Posebej je pohvalila stevardeso, ki ji je pomagala med to preizkušnjo. "Poskrbela je, da sem naslednjih pet ur imela vse, kar sem potrebovala, od hrane do pijače, in nenehno me je preverjala ter mi zagotavljala, da bom v redu," je dejala.

Ob prihodu na Islandijo se je morala izolirati v posebej za to namenjenem hotelu, njeno zgodbo povzema britanski BBC, ki dodaja, da ni povsem jasno, ali je morala ženska ob vkrcanju na letalo predložiti negativen test na novi koronavirus.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija