NA KOPRSKEM 'IZPRAZNILI' ŠOLO: Poleg kraje prenosnikov in projektorjev so se odločili še za skok s kolebnico

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 123 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali pet vlomov in dve tatvini ter eno ponarejanje listin, zaradi kršitev javnega reda so bile štiri intervencije.

Fotografije so simbolične.

Na območju PP Koper je nekdo vlomil v eno od osnovnih šol. Ukradel je 3 stropne projektorje, 4 prenosnike, 20 žog, 11 kolebnic in 8 loparjev, skupaj je za približno 3000 evrov škode.

Pri Pivki je nekdo ukradel 30 kubičnih metrov bukovine, vredne 2000 evrov.

V vasi Kreplje je nekdo vlomil v hišo, vse razmetal in ukradel zlatnino.

Znova ponarejali teste

Na mejnem prehodu Jelšane so policisti odkrili dva ponarejena PCR testa. Sledi kazenska ovadba.

Zaseg avtomobila in nesreča avtobusa

Na Kozini so policisti zasegli osebni avto 39-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Danes zjutraj ob 6.35 je 49-letni voznik peljal avtobus iz Ribnice proti Topolcu. Pri odcepu za Podstenje je dohitel osebni avto, ki ga je vozila 48-letna voznica in je zavijala levo. Voznik avtobusa je zaradi kratke varnostne razdalje trčil v osebni avto in nato še v električni drog ter se ustavil izven vozišča na nabrežini. Izdali so mu plačilni nalog zaradi prekratke varnostne razdalje.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali pri Podgradu štiri državljane Turčije.

Včeraj ob 12.30 so med Brezovico in Gračiščem ustavili osebni avto, ki ga je peljal 29-letni državljan Kosova. Prevažal je še 22-letnega državljana Kosova, ki je prišel v Slovenijo nelegalno. Postopki še potekajo.

Ob 18.50 pa so pri Mostičju ustavili dva osebna avtomobila, VW passat in Škodo superb, oba voznika sta državljana Srbije, v enem vozilu so bili štirje državljani Turčije, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Postopki še potekajo, so sporočili s PU Koper. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija