NA HRVAŠKEM UMRL 11-LETNI SLOVENSKI OTROK: Med trčenjem padel iz kombija in podlegel poškodbam (FOTO)

Kronika

V prometni nesreči pri hrvaških Mokricah je v soboto umrl enajstletni slovenski državljan, so sporočili iz krapinsko-zagorske policijske uprave. Nesreča se je zgodila, ko je slovenski voznik kombija na avtocesti iz smeri Zagreba proti Krapini delno zapeljal na odstavni pas in se pri tem zaletel v tovornjak, ki je tam stal zaradi okvare.

Nesreča se je zgodila nekaj pred 18. uro. 38-letni slovenski voznik kombija je po navedbah policije delno zapeljal z voznega pasu na odstavni pas. Pri tem je trčil v bočni del polpriklopnika tovornjaka, ki ga je na odstavnem pasu zaradi okvare ustavil 50-letni voznik iz Bosne in Hercegovine.

19.00 JAKO TEŠKA PROMETNA Mokrice prije izlaza s autoceste...ima smrtno stradalih

Posted by Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija on Subota, 15. juli 2023.

Kombi je odneslo po travnatem pobočju v odtočni kanal, pri čemer je iz njega padel enajstletnik. Otrok je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl, voznika kombija pa so z reševalnim vozilom prepeljali v splošno bolnišnico v Zaboku. Posmrtne ostanke otroka so prepeljali na zavod za sodno medicino in kriminalistiko v Zagrebu.

Med trčenjem so na cesto odleteli deli obeh vozil, na katere sta med vožnjo z osebnim avtomobilom naletela 64-letni Slovenec in 35-letni Čeh, so v nedeljo še sporočili iz krapinsko-zagorske policijske uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija