NA HITRO POGLEJTE SLIKO IN IZVEDELI BOSTE, KDO STE: Katero žival zagledate prvo?

Trendi

Vam bolj deluje desna ali leva možganska hemisfera? Prva žival, ki jo boste zagledali ob pogledu na sliko, bo odgovorila na to vprašanje.

Če najprej zagledate tigrovo glavo, je pri vas bolj aktivna leva možganska hemisfera. Ste analitični, zelo osredotočeni na uspeh in dosego svojih ciljev ter organizirani. Ko se soočite s težavo, se odzovete logično in objektivno. Včasih preveč razmišljate o odločitvah, ki jih sprejmete in preverjate, ali ste se odločili prav. Pomagalo vam bo malce ponižnosti.

Ne samo, da ste organizirani, ste tudi natančni. Imate določene cilje in veste, kako jih doseči. Pri tem vas čustva in občutki ne zapeljejo na stran pot. Dobro vam gre matematika, naravoslovje in organiziranje. Zelo ste realni. Prostora za pravljice in fikcije ni. Čeprav se vaši cilji drugim morda zdijo visoki, so za vas povsem izvedljivi.

Če najprej zagledate visečo opico, je pri vas bolj aktivna desna polovica možganov. Ste kreativni in imate veliko inovativnih idej. Ko se soočite s težavo, zaupate intuiciji – in skoraj vedno imate prav – namesto, da bi se izgubili v kritičnem razmišljanju. Zavedate se, da ja vsak vaš korak v življenju lekcija in tudi če izgubite, to pomeni, da se premikate naprej proti svojemu cilju. Za vas so potovanja pomembnejša od ciljev.

Ker ste sanjač, se pogosto izgubite v svojem raju. Namesto ciljev imate sanje in zato dajete od sebe največ, kar lahko, da jih dosežete. A je nujno tudi, da obdržite noge trdno na tleh, se zavedate resničnosti in več pozornosti posvetite okolici.

Ker ste impulzivni, stvari počnete spontano in v primerjavi z drugimi jih velikokrat tudi vidite drugače. Občutljivi ste in vas veliko skrbi o vsem mogočem. Veliko časa porabite za razmišljanje in delovanje na osnovi občutkov. Ste strokovnjak za glasbo, umetnost in druge ustvarjalne discipline.

Ob vsem tem ne gre pozabiti, da možganski hemisferi ne delujeta izolirano ena od druge, ampak skupaj in se dopolnjujeta. Čeprav imate več funkcij z ene hemisfere, jih imate tudi z druge.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija