NA DELOVNEM MESTU SO SE ZABAVALI S STRIPTIZETO: Vsi odpuščeni, vloženih več zahtev za ločitev (VIDEO)

Svet

V javnost je pricurljal videoposnetek moških, ki se zabavajo s striptizeto. Dogodek je na noge dvignil vso Kanado. Srbski mediji pišejo, da gre za srbske delavce, ki so praznovali upokojitev kolega in da so bili po objavi posnetka vsi odpuščeni, slednji pa je sprožil tudi več zahtev za ločitev. Snemalca zabave naj bi medtem nekdo tako močno pretepel, da je v komi, piše portal blic.rs.

Kanada beleži precejšen porast okužb s koronavirusom, a se sooča z neizpolnjevanjem ukrepov, tokrat s strani srbskih gradbenikov, ki so med delovnim časom organizirali koronsko zabavo s striptizeto. Fotografije nore zabave so najprej začele krožiti po Twitterju, sledilo pa je več posnetkov delavcev, ki se objemajo, poljubljajo in točijo vodko, vse skupaj z očarljivimi striptizetami.

Posnetek je nastal na gradbišču podjetja Mattamy Homes, enega največjih zasebnih gradbenih podjetij v Kanadi, ki je za to delo najelo delavce iz Nelmar Drywall.

Mattamy Homes je v uradni izjavi dejal, da niso vedeli, da se takšna zabava dogaja, potrdili pa so tudi, da je Nelmar Drywall odpustil vse vpletene delavce.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija