MOŠKI ZARADI OPOZORILA V TRGOVINI 'ZMLATIL' VARNOSTNIKA: Med pretepom prevrnil lastnega otroka

Kronika

Ljubljanski policisti so v soboto zvečer obravnavali pretepu v eni izmed trgovin v Šiški. Ugotovili so, da je v trgovino brez zaščitnih mask skušal vstopiti par z otrokom. Varnostnik ju je opozoril na nošenje mask ter jima povedal, da naj zapustita trgovino, če jih ne želita nositi. Ženska je varnostnika upoštevala, moški pa ga je udaril v obraz.

Kot so zapisali na ljubljanski policijski upravi, je nato varnostnik moškega skušal zadržati na kraju, saj ni upošteval njegovega opozorila in ga je poškodoval. Temu se je moški uprl in začel varnostnika pretepati, "kar je trajalo dokler, ni na kraj prišel drug varnostnik in moškega umiril". Poškodovanega varnostnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so sporočili s policije.

Po navedbah policije se je med pretepom prevrnil tudi otroški voziček, ki ga je držal moški, a otrok ni padel iz vozička in se ni poškodoval.

Policisti trenutno še zbirajo obvestila o dogodku, zaradi katerega je moški osumljen kaznivega dejanja nasilništva. Po koncu postopka bodo o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo. O neuporabi maske pa bodo obvestili pristojni zdravstveni inšpektorat, so še zapisali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Posta |  29 .09. 2020 ob  10: 39
Starš ki ne zna ali ne želi poskrbeti in zaščitit sebe, tudi svojega otroka ne bo. To je izraz kulture, ki je nekateri žal nimajo. Me zanima če bo tudi tako odreagiral, ko bo pripeljal bolnega otroka v bolnico. Zaradi taki in podobnih pametnjakovičev se polnijo naše bolnišnice in po nepotrebnem umirajo ljudje ki bi morali biti pod nujno sprejeti.
vseved |  29 .09. 2020 ob  09: 45
10
Kaj je res tako težko dat masko na lice za tistih par minut ko si v trgovini in ko vsi okoli tebe nosijo masko?