MOŠKI, TO MORATE OBVEZNO PREBRATI! Šest največjih napak, ki jih počnete med oralnim seksom

Trendi

Medtem, ko jo oralno zadovoljujete, se ne pozabite dotikati tudi njenih drugih delov telesa. Na primer, hkrati se lahko s prsti malo poigrate z njenimi prsnimi bradavičkami. 

1. Z jezikom preveč hitite

Moški, bodite nežni in jo zadovoljujte počasi. Ženska ne bo uživala, če boste z jezikom prehitro pritiskali na njene genitalije. Poleg tega je tisto, kar želite z jezikom najti, klitoris, in ko ga najdete, ga z jezikom čutno obkrožite. In še nekaj, naj oralni seks ne traja predolgo, to ni tekmovanje v vzdržljivosti.

2. Želite, da vam sedi na obrazu

Ženske pravijo, da imajo raje oralni seks, kadar ne sedijo na obrazu moškega, ampak ko ležijo, še posebej, ko sta na začeteku vajinega intimnega odnosa. Kasneje, ko se oba partnerja sprostita drug ob drugem, je čas, da začnete eksperimentirati.

3. Zanemarjate druge dele telesa

Medtem ko jo zadovoljujete, se ne pozabite dotikati tudi drugih delov telesa. Na primer, obenem se lahko dotikate njenih bradavičk, kar lahko poveča občutek njenega zadovoljstva.

4. Ne sledite njenim gibom

Ne pozabite, da tako pri klasičnem seksu kot pri oralnem seksu ženske radi premikajo svoja telesa, da čim bolj povečajo svoje zadovoljstvo. Bodite pozorni na njene gibe in jim sledite. Njeni gibi namreč razkrivajo najboljši način za doseg zadovoljstva.

5. Preveč se vam mudi

Ženske potrebujejo več časa, da dosežejo orgazem kot moški. Po besedah ​​svetovalke za spolnost dr. Laure Berman ženske v povprečju potrebujejo 20 minut, da dosežejo vrhunec, moški pa le 7,5 minut. Zato bodite potrpežljivi in ​​ne hitite z njenim orgazmom. Poleg jezika in ustnic uporabite tudi roke.

6. Razočarani ste, če ji "ne pride"

Številne ženske potrebujejo poudarek na mentalni stimulaciji, moški pa se bolj verjetno zanašajo na seksi vizualizacijo, pravi seksualni terapevt Ian Kerner. Ženski se lahko zgodi, da ji misli iz nekega razloga nekoliko zatavajo in da to ni njen najboljši dan za seks. Imejte razumevanje in ne bodite razočarani, če se vaša ustna prizadevanja ne končajo z njenim vrhuncem, poroča Men's Health.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija