MOŠKI PRIPRAVLJEN PLAČATI, SAMO DA MU TAT VRNE POTAPLJAŠKO OPREMO: "Naj moli, da ga policija najde pred menoj!"

Istra

Pred dnevi so moškemu iz Pulja s terase v Velem Vrhu ukradli potapljaško opremo. Tatu so, kot zatrjuje lastnik ukradenih predmetov, posnele nadzorne kamere, a mu kljub vsemu ponuja "roko sprave". Javno ga je nagovoril in mu ponudil denar za novo opremo, le da mu staro vrne. V nasprotnem primeru ga bo javno izpostavil in prijavil policiji.

Fotografije so simbolične.

"Sporočam osebi, ki je s terase na Velem Vrhu (pozna naslov) ukradla potapljaško opremo, ki vključuje 3,5 mm hlače Cressi Tracina (aqua stop), pleten pas s 6 kg svinca uteži, 2 mm nogavice za plavuti in raztrgane kopalke (ne vem, kaj k**** mu bodo raztrgane kopalke), da vse vrne na enak način, kot je vzel, ker pametnjakovič (na njegovo žalost in moje veselje) ni opazil, da je pod lučjo kamera," so besede lastnika potapljaške opreme, ki jih je objavil portal Glas Istre. 

V primeru, da stvari ne bo dobil nazaj do nedelje, lastnik obljublja javno objavo obraza kradljivca in posnetek kraje. "Naj moli, da ga policija najde pred menoj," je še dejal.

"Če se odloči biti pošten, lahko stvari vrne tako, kot jih je vzel "čez noč", potrka na vrata ali pa me kontaktira, v zameno pa mu ponudim znesek ukradenega blaga (približno 200 evrov). Če je zgoraj navedeno že prodal, kupec pa se je našel v tem besedilu, bi ga tudi prosil, naj mi vrne predmete. V zameno mu ponudim 5000 kun nagrade, zato naj kupi vse novo sam," prek portala Glas Istre sporoča lastnik. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija