MODNI TRIKI: S temi optičnimi ukanami boste izgledale višje

Trendi

Drage dame, če vas geni niso obdarili z višino, ki vam bi bila po godu, nikar ne obupajte. Obstaja namreč kar nekaj modnih trikov in ukan, s katerimi boste optično pridobile tistih nekaj centimetrov, ki si jih želite. Pa poglejmo ...

Kavbojke na zvonec se vračajo v modo, kar je nadvse razveseljivo, saj čisto vsakemu, ki jih obleče, močno optično podaljšajo noge. Če ste nekoliko nižji, se odločite za take z visokim pasom in zvoncem, ki se prične pri kolenu. Za najboljši učinek jih kombinirajte z visokimi petkami.

Če nosite dolgo krilo, se prepričajte, da ima razporek, saj bi v nasprotnem primeru v njem izgledali preveč zalito, še zlasti, če ima obleka tudi dolge rokave. Razporek ob strani bo optično uravnotežil vašo podobo, velik učinek pa boste dosegli tudi, če samo zavihate dolge rokave.

Izognite se širokim hlačnicam, saj bodo razširile vašo nizko postavo. Raje izberite koničaste hlače, ki so odrezane nad gležnji.

Kaj pa obutev? Izogibajte se nošenju masivnih čevljev, saj bodo hitro privlekli pozornost k vašim nogam in poudarili dejstvo, da ste nizki. Odločajte se za gležnjarje, ki jih lahko odlično kombinirate s krili nad koleni. Škornji, ki segajo nad gležnje, vam ne bodo naredili usluge, saj vam bodo optično skrajšali noge. Ob posebnih priložnostih se vam bodo lepo podali škornji, ki segajo nad koleno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija