MOČNO PIJAN LEŽAL OB VOZILU: Nato pa pred policisti sedel za volan in se odpeljal

Kronika

Ponoči se je moški, ki je bil močno pod vplivom alkohola, kljub opozorilu kranjskih policistov, naj ne sede za volan, odpeljal z vozilom. Ob tem policija opozarja na nevarne učinke alkohola na voznike in posledično povzročanje nepotrebne nevarnosti. Kdor pije alkohol, naj ne vozi, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Fotografija je simbolična. 

Kranjski policisti so moškega pod vplivom alkohola v nedeljo ponoči obravnavali na podlagi prejete prijave, da moški leži ob vozilu. Policisti so ga na kraju izsledili in opozorili, naj se ne usede za volan. Opozorila ni upošteval, saj se je po krajšem času z vozilom odpeljal. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal 0,91 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka.

V Tržiču pa so policisti iz prometa izločili voznika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in prav tako pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal 0,52 mg/l miligramov alkohola na liter izdihanega zraka, so še sporočili s kranjske policijske uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
porkamalora |  07 .09. 2020 ob  11: 06
Potem so se zapeljali za njim, ampak ni ustavil, postavili so mu stinger, pa ga je zaobšel, pa še enkrat in je končno nasedel, ampak zopet pobegnil, nakar so ga prijeli karabinjerji v Trstu. ... malo za hec malo zares ... z vsem spoštovanjem do uniforme, ampak porka malora, kako ti more uit človek, ki je malo prej pijan ležal po tleh? Če je potrebno bom poslal dedka na berglah, tokrat z majčko FBI na pomoč.