MNOŽIČEN PRETEP V KOPRU: Poškodovan 22-letni domačin, 32-letnik pridržan

Kronika

Včeraj ob 1.05 so policisti dobili prijavo, da se v Kopru pretepa več oseb. 

Na kraju so ugotovili, da je poškodovan 22-letni domačin, ki so ga oskrbeli reševalci (poškodbe na obrazu in hrbtu). 32-letnik se je pod vplivom alkohola med postopkom nedostojno vedel in se ni umiril, zato so mu odredili pridržanje. Po prvih informacijah naj bi ju pretepli neznanci, policisti pa danes nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Včeraj ob 12.15 je v Hrpeljah 56-letni voznik osebnega avtomobila v križišču izsilil prednost 42-letnemu motoristu in trčil vanj. Motorist se je pri tem lažje poškodoval, povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.


Popoldan se je v Portorožu 31-letna voznica osebnega avtomobila vključevala na cesto, pri tem pa je spregledala 46-letnega kolesarja, ki je s kolesom pripeljal po cesti, po kateri sicer ne bi smel voziti (uporabljati bi moral kolesarsko stezo). Kolesar se je pri padcu po prvih podatkih lažje poškodoval, obema je bil izdan plačilni nalog.

Pomorski policisti so 59-letnemu državljanu Slovenije na morju zasegli izpit za voditelj čolna, za katerega obstaja sum, da je ponarejen. Sledi kazenska ovadba.


Policisti so prejeli prijavo, da je v Izoli nekdo ukradel osebni avtomobil Toyota Corolla, registrskih številk KP KE 868, svetlo modre barve, letnik 2010, vreden 4.500 evrov.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 134 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v sedmih primerih. 

Na območju PU Koper policisti v zadnjih 24 urah niso obravnavali nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija