MMA BORCU SKUŠAL UKRASTI AVTO: Ni se mu izšlo po načrtih (VIDEO)

Svet

Ameriškemu borcu mešanih borilnih veščin (MMA) Jordanu Williamsu je neznanec skušal ukrasti avto. Poskus se za nepridiprava ni dobro končal.

Williams je na svojem Instagramu objavil posnetek s parkirišča, kjer je parkiral avto, nato pa stopil v prodajalno. Medtem ko je bil borec v notranjih prostorih, se je tat usedel v njegovo vozilo in se odpeljal. A ne daleč.

Williams je pritekel iz prodajalne, odprl voznikova vrata, iz avta potegnil tatu in mu zadal nekaj udarcev. Nepridiprav je nato hitro pobegnil s kraja dogodka.

View this post on Instagram

A post shared by Jordan Williams (@bomayemma)

"Želel bi si ga zrušiti in uporabiti "GNP" (ga podreti na tla in nadvladati, op. a.), a zadovoljiti se moram z dejstvom, da sem zadržal svoj avtomobil," je zapisal ob objavi posnetka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
CharleenOwen |  14 .08. 2021 ob  01: 15
Prenehal sem delati pri shopriteju in zdaj zaslužim 65-85 $ na uro. Kako? Delam na spletu! Moje delo me ni ravno razveselilo, zato sem se odločil izkoristiti priložnost za nekaj novega ... po 4 letih je bilo tako težko zapustiti dnevno službo, zdaj pa nisem mogel biti srečnejši. Tukaj počnem… Www.MoneyApp2.Com