MLADOLETNA VOZNICA V KOPRU Z MOPEDOM V PEŠCA: Moški se je pri trčenju poškodoval

Kronika

Danes zjutraj, ob 6.55, je na Rozmanovi v Kopru mladoletna voznica mopeda z okolice Kopra zaradi vožnje po pločniku in vožnje v enosmerno ulico trčila v pešca. Pri tem je padla, moped pa je trčil še v parkiran osebni avto. Pešec, 54-letni državljan BiH, je lažje poškodovan, povzročiteljici sledi obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična.

Včeraj je v Izoli nekdo vlomil v gostilno. V notranjosti je pregledal prostore in ukradel prenosni tablični računalnik iPad, vreden 1000 evrov, ter nekaj alkoholnih pijač in zavitkov cigaret. V Bertokih pa je nekdo izpod nastreška ukradel frezo Labin Progres, tip progres 14 KM, vredno 1500 evrov.

Včeraj popoldan so policisti v Pivki zasegli osebni avto 28-letni domačinki, ker je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Ob 23. uri pa so koprski policisti zasegli avto 31-letnemu Ankarančanu, ki ima ukrep prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,27 mg alkohola/l izdihanega zraka, vozilu pa je tudi potekla registracija. Obema sledi obdolžilni predlog

Ponoči je pijan 32-letni Koprčan razgrajal v enem od koprskih lokalov. Najprej so mu policisti izrekli plačilni nalog, vendar se je kasneje v lokal vrnil in kršitve ponavljal. Odredili so mu pridržanje in izdali plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kiki_86 |  27 .03. 2019 ob  22: 46
Res nevem kolko nesrec je se potrebnih preden pride kdo k pameti in spravi neumne “mopediste” dol iz plocnikov. Na zalost mecejo slabo luc tudi na pescico postenih ljudi s 25kami.
ManofSteel |  27 .03. 2019 ob  15: 14
V Izoli se potepa ena klapca, ki krade po Izoli vse povprek in počez ! Meni so ukradli dva reflektorja nad vrati trgovine. Najbrž rabijo za gojenje konoplje...naslednjič pa kamera pa da vidim kobajaga, kako mu kosti pucajo !!