MLADI, POZOR: V CMK bodo sofinancirali programe in projekte ter ponudili možnost snemanja v studiu

Koper

Center mladih Koper (CMK) je letošnjo pomlad objavil dva razpisa, ki sta namenjena mladim. Prvi spodbuja soustvarjanje mladinskih programov, drugi pa nudi možnost snemanja avtorskega dela pod mentorstvom producenta Andree F.

Center mladih Koper je v sodelovanju z občino pripravil dva razpisa, ki sta namenjena mladim od 15 do 29 let. Pri prvem razpisu bodo sofinancirali programe, ki se bodo večinoma izvajali v prostorih centra. Zanj so namenili 20.000 evrov, prijavitelji pa jih lahko porabijo izključno za izvedbo programov.

Drugi razpis je pripravil CMK studio in je namenjen spodbujanju neuveljavljenih mladih glasbenih skupin. Med prijavljenimi bodo izbrali tri finaliste, ki bodo dobili možnost snemanja avtorskega dela pod mentorstvom priznanega producenta Andrea F, zmagovalna skupina pa bo dobila tudi možnost snemanja video spota za posneto avtorsko delo.

Več informacij o obeh razpisih je objavljenih na spletni strani www.mladi-koper.si pod rubriko razpisi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Drek |  04 .04. 2019 ob  12: 44
Btw, zame uspesen producent je GRAMATIK, kateri je totalno SAM s svojim talentom uspel in danes stanuje v New Yorku. Andrea F? Zivotari v MKCju.USPESEN AHAHAHAH!!
Ze njegov prvi band IDIOGEN...je bil pac IDIO sigurno: Anahronisticen album kateri je prisel ven najmanj 15 let prepozno in z mocno podhranjenjo glasbeno vizijo (cist dolgcas).
Producent...ze v svojem casu je bil 15 let za svetom, kaj sele sedaj....
Drek |  04 .04. 2019 ob  11: 54
Mladi so ze v prejsnjem vodstvu imeli moznosti se izkazat, snemalo se je zmeraj, skozi leta na tisoce nastopov MLADIH NEUVELJAVLJENIH bendov. Ze eno raziko: NI BILO PROSTORA ZA KOMERCIALNO SRANJE. Zdaj pa garantirano s prisotnostjo Andrea F (PLACAN SIGURNO) je 100%, da bo to neko KOMERCIALNO SRANJE.
Ze samo Tinkara Kovac na sliki pove vse: Do dve leti nazaj je v DVAJSETIH LETIH ki sem hodil v MKC , MAI NI BLO TAM.