MLADA NOVOGORIČANKA PREVAŽALA KILOGRAM MAMIL: Dve vrečki in zavojček v spodnjem perilu

Kronika

Italijanski karabinjerji so prijeli 23-letno Novogoričanko in 28-letnika iz Logatca, potem ko sta v Italijo pripeljala 1,1 kilograma marihuane. Slednji naj bi se zadnje čase veliko potikal po Gorici, kar je karabinjerjem postalo sumljivo, piše Primorski dnevnik. Začeli so mu slediti.

Slika je simbolična.

V petek so karabinjerji sledili mlademu paru vse od trenutka, ko se je z avtomobilom hyunday tucson pripeljal čez nekdanji maloobmejni prehod v Mirnu na italijansko stran. Vozila je 23-letna N.L. iz Nove Gorice. Ko sta se z 28-letnim K.U. iz Logatca pripeljala do kraja Selce v ronški občini, so ju karabinjerji zaustavili. Ker naj bi se v avtu širil značilen vonj po marihuani, so se takoj odločili za pregled vozila, piše časnik.

V škatli za računalniški ekran so našli dve vrečki, v katerih je bilo skupaj 1,1 kilograma marihuane, pri osebni preiskavi pa so pri 28-letniku med spodnjim perilom našli še en zavojček oziroma 'odmerek' marihuane. Zasegli so še tri mobilne telefone. 28-letniku so odvzeli prostost, 23-letnico pa so kazensko ovadili in bo na začetek sodnega postopka počakala na prostosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  22 .01. 2019 ob  11: 59
A kar sledit so jim začeli ? Dej ne kvasite neumnosti...naštimali so jim kupci, najbrž so jih ujeli. In ker dobro vemo, da je v Italiji zakon "Pategamento". Kar pomeni, da lahko delaš naprej, če jih pripelješ do novih dilerjev...tako to deluje v Italiji. In vsi, ki prevažate mamila v Italijo...boste padli ! Ko se gre za marihuano. To ne štejem kot droga. Vse ostalo, pač.