MISTERIJ ZOGLENELEGA TRUPLA SREDI GOZDA: Kdo je na Hrvaškem zadavil in zažgal 24-letnega Francoza?

Kronika

Hrvaško pretresa skrivnostna smrt mladega Francoza, plavalca, ki so ga 20. marca letos našli v gozdu blizu Gornjega Jelenja. Kot piše hrvaški Jutarnji list, so 24-letnega Eliota Charleta ubili na drugi, še neznani lokaciji, nato pa ga prepeljali na travnik, do katerega vodi le malo prevozna gozdna pot. Storilec je njegovo telo zažgal z bencinom. Obdukcija je pokazala, da je bil mladenič zadavljen.

Glede na to, da so truplo našli na poti, ki jo radi uporabljajo ilegalni migranti, so se pojavila ugibanja o možnosti, da se je francoski plavalec zapletel v obračun s tihotapci ljudi, a zaenkrat ni nobenega dokaza, ki bi Charleta povezal z mednarodno verigo tihotapcev ljudi. Prav tako je v nasprotju s to hipotezo dejstvo, da je bil Francoz ubit na drugi lokaciji.

Storilec je 24-letnika po uboju odvrgel na travniku sredi gozda, ga polil z bencinom in zažgal. Očitno se mu je mudilo, saj je zgorel le spodnji del trupla. Če bi bilo telo popolnoma karbonizirano, bi patologi verjetno zelo težko odkrili vzrok smrtnih poškodb oziroma identificirali umrlega, piše Jutarnji list.

V preiskavi tega skrivnostnega umora je tako veliko neodgovorjenih vprašanj, o katerih je policija zagotovila le peščico informacij in v interesu preiskave ne želi razkriti nič drugega kot to, da so v sodelovanju z Europolom identificirali truplo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  27 .04. 2020 ob  17: 03
Gleda kdo discovery ID?
Moja spekulacija je da je francoz bil na romanticnem izletu na Hrvaskem.
Telo ima 80% vode ta ki ga je hotu zazgat z bencinom,nekje kaze da ni nacrtoval v naprej.
Lahko nekoga ustrelis to je ravnodusno,noz al palica to je sovrastvo,strup za neopaznost in v tem primeru zadavljenje kaze da je z napadalcem imel nek tesen stik,morda oseben itd