MILIJONSKI DOBITEK V ISTRI: Srečnež razkril svojo taktiko

Istra

Oglasil se je zmagovalec šestice na Lotu v vrednosti 2,3 milijona kun. Srečni dobitnik je vstopnico plačal na prodajnem mestu Hrvaške loterije v Poreču, zanjo pa je odštel 19 kun. Igral je sistemski listek sedmih kombinacij in prečrtal DA za dodatno igro Joker.

Zmagovalna kombinacija je bila izžrebana v začetku aprila, a zmagovalec, ki je osvojil natanko 2.375.548,74 kune, se je oglasil šele ta teden, piše Glas Istre.

Hrvaška loterija poroča, da je srečni dobitnik želel ostati anonimen, vendar je delil nekaj podrobnosti, povezanih z igro in dobitki:

"Bližnji seveda vedo za dobitek, tega nisem mogel skriti pred družino, s katero si bom delil ta znesek. To zadostuje za rešitev stanovanjskega vprašanja zame in za otroke," je dejal srečni igralec in dodal, da je še vedno precej navdušen, a kljub temu ohranja mirno glavo in ostaja trdno na tleh.

Vedno igra enake številke, vendar pravi, da nima srečnega prodajnega mesta – plača, kjer je in kamor prispe. Rezultate žrebanja preveri na internetu in natanko tako je tudi ugotovil, da je bila ravno njegova kombinacija dobitna. "Moram priznati, da so mi pritekle solze sreče."

Čeprav redno igra Loto in Bingo, ni verjel v možnost dobitka, še dodaja Glas Istre. Zdaj se je to spremenilo: "Vedno sem upal, vendar nisem verjel. Ampak nikoli ne reci nikoli in zdaj lahko rečem vsem, naj igrajo. Vedno obstaja upanje."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
porkamalora |  15 .04. 2021 ob  22: 44
Nekajkrat sem zasledil izčrpen članek o tem, da je slovenski loto goljufija, da je vsaj 80% prirejen, da se posamezniki iz loto druščine prijavljajo na razne naslove po Sloveniji, kamor potem pade dobitek, pa razni screenshoti o goljufivih situacijah, statistikah, in še morje tega ... nisem se niti poglabljal. Je pa do sedaj članek vedno znova izginil ... ? Niti sedaj ga ne najdem. Sicer pa ne igram, ravno zaradi teh dvomov.