Mick in ekipa kmalu v Trstu?

Trendi

Trst postaja vse bolj pomembno koncertno prizorišče. Po napovedanem koncertu Pearl Jam, ki bo 22. junija na stadionu Nereo Rocco, naj bi po pisanju tržaškega Il Piccola, Trst še letos obiskali tudi legendarni rockerji, The Rolling Stones.

Stonsi bodo v okviru letošnje evropske turneje obiskali Madrid, Berlin, Dunaj, Düsseldorf in Rim. V Trstu bi po pisanju tržaškega Il Piccola lahko nastopili v okviru tistega dela turneje, ki ga imajo rezerviranega za manjše nastope. Prizorišče koncerta pa naj bi bil stadion Nereo Rocco, ki sprejme več kot 30.000 obiskovalcev. Uradnega koncertnega datuma še ni, vendar denar za organizacijo največjega dogodka naj bil že zagotovljen, še piše omenjeni časnik.

Župan naklonjen ideji

Tudi tržaški župan Roberto Casollini je naklonjen ideji o koncertu legendarnih Stonsov, vendar naj bi župan menil, da je taka organizacija prevelik zalogaj in stadion premajhen za tovrsten koncert. Vendar je organizator koncerta Moreno Parapella odločen, da legendarno skupino pripelje na tržaška tla.

Spomnimo, da je Trst predlani že gostil rock legendo, Brucea Springsteena.

klldmoll |  06 .05. 2014 ob  16: 07
@in potem ... Marko Brecelj se s svojim COCKteilom nima kaj sramovati ! ... če se ne motim, je imel Mick Jagger takrat, ko je Marko popeval svojo "RASTEMO" v Opatiji, tudi ravno svojo fazo "Azurne obale" za sabo ...

( še za sladokusce : ravnokar na "sottofondo" poslušam Rykardo Parasol - toplo priporočam ! ... ;-)
klldmoll |  06 .05. 2014 ob  16: 00
nekoč, ko sem bil v gimnaziji v športni koloniji v St. Wolfgang am See ( blizu Salzburga ), sem se na kitaro na prste naučil igrati celo "MY SWEET LADY JANE" ! ... ; pa tudi zapel je nisem ravno slabo ... ... pupe so "medlele" ! ... ;-)
in potem |  06 .05. 2014 ob  15: 04
na after party v MKSMC Koper...