MESTNA OBČINA KOPER ODDAJA ŠTIRI POSLOVNE PROSTORE: Razpisani sta tudi dve delovni mesti - poglejte, če izpolnjujete pogoje

Koper

Koprska občina z razpisom išče najemnike za štiri poslovne prostore v mestnem središču in neposredni bližini morja. Prostori, ki nudijo možnosti trgovskih, pisarniških in storitvenih dejavnosti, se oddajajo za nedoločen čas. Zainteresirani lahko svojo ponudbo oddajo do vključno torka, 27. julija, do 12. ure.

V tokratnem naboru poslovnih prostorov koprska občina ponuja dobrih 35 kvadrantnih metrov velik prostor na odlični lokaciji, tik ob morju na Pristaniški ulici. Vselej polna in turistično zanimiva ulica tako ponuja prostor za izvajanje storitvene dejavnosti, izklicna cena mesečnega najema je 375 evrov. Občina ponuja tudi 112,4 kvadratnega metra velik prostor v poslovno-stanovanjski stavbi na Pristaniški ulici (št. 5), ki se oddaja za pisarniško dejavnost, izklicna cena za mesečni najem znaša 1.137 evrov.

Med večjimi prostori, ki jih občina oddaja v najem, je tudi poslovni prostor na vselej polni in turistično zanimivi Kidričevi ulici (št. 6), namenjen pa je izvajanju dejavnosti kava-bar oziroma trgovinske dejavnosti. Prostor v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe meri 67,34 kvadratnega metra, zanj bi lahko občina mesečno iztržila 670 evrov. Koprska občina išče tudi najemnika za nekaj manj kot 35 kvadratov velik prostor na Župančičevi ulici, kjer se trenutno izvaja frizerska dejavnost.

Vsi poslovni prostori se oddajajo za nedoločen čas. Javno odpiranje ponudb bo 29. julija ob 10. uri v sejni sobi v pritličju Mestne občine Koper na Verdijevi ulici 10. Več o razpisu si lahko preberete na naslednji povezavi.

Še je čas za oddajo prijav na razpisani delovni mesti

Zainteresirani lahko še danes oddajo prijavo za delovno mesto Višji svetovalec – za investicije v Službi za investicije. Od kandidata se pričakuje izobrazba s področja gradbeništva, zaželeni pa sta najmanj dve leti izkušenj. Pogoji in merila so podrobneje opisani na spletni povezavi.

Občina išče tudi kandidata za zasedbo delovnega mesta Višji svetovalec – občinski urbanist, ki mora med drugim imeti izobrazbo s področja arhitekture, prostorskega načrtovanja ali urbanizma ter izpolnjevati pogoje za to delovno mesto po Zakonu o urejanju prostora. Prijavi mora poleg tega priložiti krajši sestavek o osebnem videnju celostne politike prostorskega razvoja Mestne občine Koper. Natečaj je objavljen na naslednji povezavi, rok za prijavo se izteče 12. julija.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija